Jeg ved hvad jeg vil, jeg ved hvad jeg er rigtig god til og jeg har prøvet lidt af hvert. For mig, er det ikke vigtigt, hvad det ”hedder” – det skal blot virke!

Om mig

Først og fremmest, så er jeg Claus og menneske og jeg er virkelig dygtig til begge dele. 
Jeg har arbejdet med ledelse og mennesker, på forskellige organisationsniveauer, og i forskellige kontekster, siden 1989. At arbejde med menneskers, og virksomheders optimale anvendelse af eget potentiale, er det jeg brænder allermest for, og der hvor jeg kan gøre en markant forskel. At hjælpe mennesker, når det ”bøvler”, eller når noget er for svært, er en oplevelse, jeg til stadighed glædes uendelig meget over.

Jeg har baggrund i militæret og har derudover en teoretisk finansiel, merkantil og kommunikationspsykologisk ballast, samtidig med at jeg er certificeret MINDStrain Coach.

Jeg er praktiker – jeg kan få ting til at fungere, i et sammenspil mellem den mentale virkelighed og den virkelige virkelighed – uanset om det er mennesket eller virksomheden, der er udgangspunktet.

Forandring uden forankring, er som at forvente, at få anderledes resultater, med samme indsats som tidligere.

Det er naivt, det giver ikke rigtig mening og det fører ikke til noget. Jeg er ærlig, direkte og uden omsvøb. Jeg er fokuseret på målet og fleksibel. Jeg siger hvad jeg mener og jeg mener hvad jeg siger. Jeg arbejder både på indholds- og strukturniveau frem imod, din fantastiske oplevelse af, at stå i målet.

Så hvis du vil varig forandring, når du tør vove og miste fodfæste kortvarigt, så kan du lykkes, med præcis det du gerne vil. Jeg kan være med dig før, under, efter og igen. På den måde, du gerne vil det, og på en facon der sikrer, at det bliver det bedste, du nogensinde har gjort. Måske du ovenikøbet får lyst til mere?

Virksomhed eller menneske, rejsen er grundlæggende den samme – virksomheder er jo mennesker.

Mennesker eller virksomheder, i forandring, er aldrig ressourcefattige – og de kan være i en tilstand, hvor de har svært ved, at få tilgang til de nødvendige ressourcer. Det er her jeg kommer ind i billedet, som coach, mentor eller sparringspartner – som den der kan facilitere, at du finder adgangen til de nødvendige ressourcer, til at ændre det du gerne vil forandre – og vigtigst, at det hele forankres.

Om Coach by Coach

Hvad er udvikling og forandring?
Hvordan arbejder jeg, i Coach by Coach, med forandring og udvikling?
Hvor er jeg henne i processen?
Jeg startede Coach by Coach i 2008 og har igennem årene, løst en lang række forskelligartede opgaver, for både mennesker og virksomheder. I 2016 besluttede jeg, at jeg ville bruge al min tid, på at arbejde med mennesker og virksomheder, med forandringer og forankring.

Oplevelsen af, at et andet menneske forandrer noget, og oplever, at noget er blevet markant bedre, er for mig, en af de stærkeste oplevelser overhovedet. At se en virksomhed udvikle sig, i præcis den retning den gerne ville, med en fantastisk menneskelig indsats, som værktøjet der gjorde det muligt, er intet mindre end fantastisk.

Coach by Coach – når du vil forandring og forankring samt ønsker, at kunne arbejde videre med forandring og forankring selv.

Mit logo er bygget op omkring udvikling. De 2 farver, eller halvdele i logoet, symboliserer ”før” og ”efter”, og dermed, at noget er ændret.

Du kan være den mørke prik, der bevæger sig rundt på ”8-tallet”, der hvis du lægger det ned, bliver tegnet for uendelig. Så sammen, og med besøg i både ”fortid”, ”nutid” og ”fremtid”, søger vi, den udvikling og forandring du vil – udvikling, der altid har mere end et spor – mulighederne er uendelige.

Vi træner, træner og træner, indtil forandringen er forankret.

om Claus Broch
w

Ræk hånden ud…

Ring, skriv en mail, send en SMS, en brevdue eller røgsignaler – gør blot noget – tag det første skridt – dét er altid det sværeste og samtidig det vigtigste – forandring starter hos dig!

Besøg mig også her

          

Share This