Hvad er Stress egentlig? Hvad er Strain? Hvad er forskellen? Hvad giver Stress? Er Stress skadeligt for mig? Kan jeg 100 % sikkert slippe for Stress – for altid?

Kender du det, at du har siddet og beskæftiget dig med noget, som du synes er vildt spændende? Samtidig har du skulle koncentrere dig, og bruge al din viden og kompetence – og lidt til? Du er glad, tilfreds og smiler. Pludselig kigger du på uret, og ser at klokken er langt mere, end du troede. Det er som om, tiden er fløjet afsted. Det kan sagtens tænkes, at det du lige har oplevet, er at være i Strain eller ”flow”. Der kan du være altid – hvis du vælger det?

Stress er en fysiologisk og mental tilstand.

En tilstand, hvor kroppen gør sig klar til, at reagere hurtigt og effektivt. Dermed indstilles, en række centrale kropslige processer til, at yde maksimalt.

Det er tankerne der er farlige.

Den tilstand skal vi have og den er ikke farlig. Det der kan være farligt, er de tanker du gør dig, om stress. Tanker du gør dig om hvordan du håndterer dig selv, i situationer, hvor du synes at opleve stress.

Det handler om din selvkontrol.

Det handler om at kunne kontrollere, hvad du giver din opmærksomhed, med det mål, at være i Strain eller ”flow” og undgå stress.

MINDStrain gør op med mange tidligere opfattelser af stress og hvordan stress skal håndteres. Med udgangspunkt i evidens og videnskab. MINDStrain står for et paradigmeskift i måden, at tilgå stress på. MINDStrain kan give dig, en forståelse af hvad stress er, hvordan det opstår og hvordan du kan sikre, at du aldrig vil opleve stress, som en farlig og negativ tilstand, som begrænser dig.

MINDStrain arbejder forebyggende, med at skabe indsigt hos mennesker samt give dem mentale værktøjer til, at undgå stress. MINDStrain hjælper også mennesker der på den ene eller anden måde er påvirket af stress, angst, depression og tilsvarende.

Jeg er certificeret MINDStrain Stress Coach, er tilkoblet Securitas Strain Line og underviser på MINDStrain kurser. Metoden virker, hurtigt og effektivt, og sikrer dig, at du kan komme tilbage på ”ret køl”, hvis det er gået ”skævt”. Og måske endnu vigtigere, for al fremtid undgå, at havne i en lignende eller sammenlignelig situation. Stress er ikke en sygdom, men en tilstand du selv kan ændre – MINDStrain modellen er værktøjet.

w

Ræk hånden ud…

Ring, skriv en mail, send en SMS, en brevdue eller røgsignaler – gør blot noget – tag det første skridt – dét er altid det sværeste og samtidig det vigtigste – forandring starter hos dig!

Besøg mig også her

          

Share This